Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

KONTAKTIRAJTE NAS

mob:+381 63 230 222,+381 62 230 222

e-mail: cms.beograd@gmail.com

    


POTPISAN PROTOKOL O SARADNJI SPECIJALNE BOLNICE "ZLATIBOR" I UDRUŽENJA

U ponedeljak, 3. decembra 2018. potpisan je Protokol o saradnji Specijalne bolnice za bolesti štitaste žlezde i bolesti metabolima "Zlatibor", Čajetina i Udruženja za prevenciji i borbu protiv gojaznosti iz Beograda.

Protokolom je postignuta saglasnost o potrebi unapređenja međusobne saradnje u oblasti prevencije, edukacije i lečenja gojaznosti, saradnje u promociji zdravih životnih stilova i razmene iskustava u razvoju ovih oblasti. Takođe postoji zajedničko uverenje da je saradnja i partnerstvo u obostranom interesu te da će doprineti  uspešnijem i kvalitetnijem ukupnom razvoju međusobnih odnosa sa pozitivnim efektima.

ČIGOTA® će za sve svoje posetioce članove Udruženja za prevenciji i borbu protiv gojaznosti odobravati popust od 10%  od važećeg cenovnika na usluge smeštaja kao i  popust  od 10%  na medicinske usluge. 

Članovi Udruženja ostvaruju ovo pravo uz člansku kartu ili pismenu potvrdu Udruženja.

Protokol je potpisan u ČIGOTA® agenciji u Beogradu. Potpisali su ga v. d. direktora ČIGOTE® , Spec. dr. med. Željko Stakić, i predsednik Udruženja za prevenciji i borbu protiv gojaznosti, Mile Grozdanić.                                                     

UČEŠĆE NA KONGRESU I DODELA ZAHVALNICA STRATEŠKIM PARTNERIMA

Na Četvrtom srpskom kongresu o gojaznosti koji jeodržan na Zlatiboru, od 28. do 30. septembra 2018. godine prisustvovalo je i UDRUŽENJE ZA PREVENCIJU I BORBU PROTIV GOJAZNOSTI .
Pored aktivnog učešća i nastupa na kongresu, dodeljene su i zahvalnice strateškim partnerima i pojedincima koji su svojim radom i delom uticali na smanjivanje  gojaznosti u Srbiji. Takodje zahvalnice su dobile i institucije koje su podržali i shvatili znacaj i potrebu ovakvog udruženja, a koje je ispred udruženja uručio  Mile Grozdanić, predsednik  udruženja.
Takođe je snimljena i specijalna emisija 30 MINTA ZDRAVLJA, koja je cela posvećena kongresu.

cetvrti kongres (1).jpg cetvrti kongres (2).jpg dodela_zahvalnica (1).jpg dodela_zahvalnica (10).jpg dodela_zahvalnica (12).jpg dodela_zahvalnica (14).jpg dodela_zahvalnica (15).jpg dodela_zahvalnica (3).jpg dodela_zahvalnica (4).jpg dodela_zahvalnica (5).jpg dodela_zahvalnica (6).jpg dodela_zahvalnica (7).jpg dodela_zahvalnica (8).jpg dodela_zahvalnica (8)a.jpg dodela_zahvalnica (9).jpg dodela_zahvalnice (1).jpg dodela_zahvalnice (2).jpg dodela_zahvalnice (3).jpg dodela_zahvalnice (4).jpg dodela_zahvalnice (5).jpg dodela_zahvalnice (6).jpg dodela_zahvalnice (7).jpg razno (1).jpg razno (2).jpg razno (3).jpg razno (4).jpg snimanje emisije (1).jpg snimanje emisije (1)a.jpg snimanje emisije (2).jpg snimanje emisije (3).jpg snimanje emisije (4).jpg snimanje emisije (5).jpg snimanje emisije (6).jpg snimanje emisije (7).jpg snimanje emisije (8).jpg

ČETVRTI SRPSKI KONGRES O GOJAZNOSTI SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM


Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je Četvrti srpski kongres o gojaznosti sa međunarodnim učešćem održan na Zlatiboru, od 28. do 30. septembra 2018. godine.

Četvrti kongres o gojaznosti  je svečano otvoren u SB Čigota na Zlatiboru u organizaciji Srpskog udruženja za proučavanje gojaznosti, Udruženja za dijabetes Srbije i Odbora za endokrinologiju i faktore spoljašnje sredine SANU, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Srbije.Preko 100 učesnika iz zemlje i iz inostranstva govorilo je o problemima i porastu osoba sa prekomernom telesnom težinom, posledicama gojaznosti, ali i o iskustvima i merama koje bi trebalo preduzeti kako bi se ova bolest modernog doba predupredila i kroz permanentne napore celog društva, pobedila.

TEŽI RAVNOTEŽI

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i Privredna komora Srbije potpisali su danas u Palati Srbije Sporazum o saradnji, kojim je obeležen zvaničan početak nacionalne kampanje „Teži ravnoteži“. Sporazum o saradnji potpisali su prof. dr Vladimir Đukić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije i Veljko Jovanović, direktor Sektora za poljoprivredu Privredne komore Srbije.

Nacionalna kampanja „Teži ravnoteži“ pokrenuta je od strane Privredne komore Srbije – Udruženja za prehrambenu industriju, kao podrška Nacionalnom programu za borbu protiv gojaznosti Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Cilj kampanje je da na zanimljiv način informiše i edukuje građane o važnosti usvajanja zdravih stilova života, balansirane ishrane i redovne fizičke aktivnosti u cilju prevencije gojaznosti.

Više informacija o samoj kampanji „Teži ravnoteži“ možete pronaći u prilogu, u dokumentu Saopštenje za javnost.