Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

KONTAKTIRAJTE NAS

mob:+381 63 230 222,+381 62 230 222

e-mail: cms.beograd@gmail.com

    


Udruženje za borbu protiv gojaznosti na Happy TV, gost Mile Grozdanić

U ovoj tv emisiji na HAPPY TV, voditelj domaćin Aleksandra Stanimirović, govorio je Mile Grozdanić predsednik Udruženja za prevenciju i borbu protiv gojaznosti odraslih i dece u Srbiji i diaspori, na temu GOJAZNOST KAO VELIKI PROBLEM, NAČINI PREVAZILAŽENJA, ISTINE I ZABLUDE, LIČNA ISKUSTVA, medicinski, naučni pristup prevenciji i lečenju, stresovi u vreme korona virusa, OHRABRIO SVE KOJI IMAJU PROBLEM, POJEDINCE I PORODICE DA ISTRAJU I NE ODUSTAJU, POZVAO MEDIJE, INSTITUCIJE, ORGANIZACIJE, KOMPANIJE I SVE ZAINTERESOVANE DA SE PRIDRUŽE OVOJ BORBI PROTI POŠASTI SAVREMENOG DOBA GOJAZNOSTI I PRATEĆIH BOELSTI I PROBLEMA U ŽIVOTU I RADU MILIONA LJUDI ŠIROM SRBIJE I SVETA.

 

Info email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tel, viber.whatsapp: + 381 63 230 222
Beograd, Srbija, 09.09.2020.g.
 
 

 

 

 

 

 

Gojaznost se mora posmatrati kao bolest i tela i uma. Pacijentima je neophodna pomoć da bi postali svesni da imaju kapaciteta da poboljšaju svoje zdravlje ostvarujući idealnu telesnu težinu.

Koronarna srčana bolest, šlog, hipertenzija, dijabetes tipa 2, osteoartritis i respiratorni problemi. Gojaznost se dovodi u usku vezu sa komplikacijama u trudnoći, a takođe i sa poremećajima menstrualnog ciklusa, stresnoj inkontinenciji, psihološkim oboljenjima (depresija).